Hoi, ik ben Agnes en ik heb een missie:
Begrijpen. Verbinden. Groeien.
Voor iedereen.


Download hier het gratis stappenplan naar meer verbinding:

My mission is to help 10,000 families achieve financial independence.
“Stel, Emma is 14 jaar en ze zit op het vmbo. Dan zal niemand zeggen: ‘Weet je wat? Na de zomer ga jij gewoon lekker naar het vwo’. Iedereen snapt dat Emma daar doodongelukkig zal zijn. En dat ze het grootste deel van de stof niet zal begrijpen.
 Maar wordt Emma 18 jaar? En wordt ze ziek? Dan vindt iedereen het normaal dat Emma informatie krijgt op havo/vwo-niveau. Begrijpt Emma die informatie niet? Dan zal dat wel aan haar liggen."
 


Hallo, ik ben Agnes.
 
Verbinder, oplossingsgericht en nieuwsgierig. Op zoek naar het beste leven, voor mezelf en voor anderen. Naar mogelijkheden om te ontwikkelen en te groeien.

Tot 2002 volgde ik de 'standaard' route van studeren aan universiteit en hogeschool (ja, in die volgorde) naar een goedbetaalde carrière in het bedrijfsleven. Een leven vol hoogopgeleide collega's en vrienden, waar we allemaal elkaars taal spraken en zo'n beetje hetzelfde beeld hadden van de wereld en van onze toekomst.
Maar ineens was ik het zat. Niet dat fijne salaris en die auto van de zaak, maar wel die bubbel van bedrijfsleven, cijfers en steeds maar meer. Ik wilde ook meer, maar dan anders: meer van het leven zien en andere situaties en mensen leren kennen. 
Ik maakte de overstap naar het onderwijs en kwam te werken op een basisschool in een achterstandswijk. Daar stapte ik onbedoeld in een wereld die inderdaad heel anders was dan de mijne: een deel van onze samenleving waar mensen soms heel slecht Nederlands spraken, en het al helemaal niet konden lezen en schrijven. Die bovendien verdwaalden in de digitale wereld en soms niet eens een computer in huis hadden. Waardoor zij vast zaten in hun eigen bubbel van onzekerheid en armoede en stress. En waardoor ook hun kinderen niet zorgeloos konden opgroeien. 
Wat een verschil met mijn eigen 'zeven vinkjes'-achtergrond.
En dat is precies waarom ik 3 jaar geleden startte met mijn onderneming. Om te verbinden.           Hoogopgeleid met praktisch geschoold. Nederlander met medelander. Taalknobbel met taalhobbel.                    'Ik heb alles voor elkaar' met 'Ik kan wel een beetje hulp gebruiken'. 
Het basisonderwijs bleek niet helemaal de juiste plek voor mij, dus ik maakte in de jaren daarna nog een paar carrièreswitches. Maar in die tijd groeide wel het zaadje voor mijn huidige missie: bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. 
Waarin taalproblemen en de digitale wereld geen barrière vormen. 
Waarin mensen zich niet schamen als ze moeite hebben met taal, maar om hulp durven zoeken. 
En waarin mensen die taal juist makkelijk vinden, er alles aan doen om hun communicatie aan te passen aan de ander. 

Want dan vinden we elkaar in het midden. 

En is er voor iedereen ruimte om mee te doen. Om te ontwikkelen. Om te groeien.
Take Action
 
Ready to take steps towards living the financial life of your dreams? 
Download my free financial planning guide! 

 Volg je me al op social media voor tips & tricks ?