➤  Aanbod - tips & tricks begrijpend lezen

Reviews
Lees hier wat anderen zeggen over de taallessen
 
 

Claudia, cursiste NT2 (A1)

I would like to thank you for the time you spent teaching me Dutch and the patience with which you did so. I wish you the best on your way. You are an excellent teacher.

 

Aya, studente MBO 1

Goedenavond mervrouw Agnes, ik ben Aya. Ik had vorige jaar lessen van u. Ik wil uw bedanken, want door u krijg ik een goede cijfer van Nederlands.

 

Russel, cursiste NT2 (B1)

Dankjewel Agnes voor de leuke taalles! Ik vind het fijn hoe goed u uitlegt en geduld hebt als we iets niet begrijpen. Bedankt dat u zo aardig bent en me helpt om beter te worden in taal.


➤  Aanbod - workshops 'Spe(e)l voor je leven'

Reviews
Lees hier wat anderen zeggen over 'Spe(e)l voor je leven'
 
 

Studente onderwijsroute,
Da Vinci

We hebben al meer van deze dingen gedaan. Maar ik had altijd zo'n vol hoofd, en nu, met deze vragen en met de plaatjes, weet ik ineens heel duidelijk hoe ik verder moet. (samenvatting van haar reactie na de workshop)

 

Miguel Ariza Lora,
Stichting Jongeren van de Wereld

Je hebt echt twee super toffe spellen ontwikkeld, die jongeren op een luchtige manier over twee zware maar belangrijke thema’s laten nadenken. Met jouw kennis en ervaring kan dit mensen zeker verder brengen. Dankjewel!Hallo, ik ben Agnes van Merwijk

Verbinder, oplossingsgericht en nieuwsgierig. Op zoek naar het beste leven, voor mezelf en voor anderen. Naar mogelijkheden om te ontwikkelen en te groeien.
Ik heb een unieke combinatie van kennis en ervaring in het bedrijfsleven én in het onderwijs (als docent Nederlands). Ik spreek, lees en schrijf de 'moeilijke' taal van de hoogopgeleide HBO'ers en managers. Maar ik weet ook welke taal lekker leesbaar en begrijpelijk is voor heel veel andere mensen. 

Mijn motto is: GROEI begint met begrijpen. 

Taal begrijpen.
De wereld begrijpen.
Jezelf begrijpen.

 Volg je me al op social media voor tips & tricks ?